Overnachten in de hoofdstad van het Groene Hart

Best Western City Hotel Woerden ligt aan de rand van het centrum van de stad. Op loopafstand vind je al het moois wat Woerden te bieden heeft op gebied van cultuur, eten, drinken en winkelen.

Vanaf de snelweg is het hotel binnen 8 minuten te bereiken. Het station Woerden ligt op 200 meter van het hotel. Zowel met eigen als openbaar vervoer zijn de aansluitingsmogelijkheden naar onze zusterhotels in Gouda en Den Haag en steden als Rotterdam, Delft, Leiden, Utrecht en Amsterdam uitstekend.

Woerden is dé toegangspoort tot het Groene Hart, waar vaar-, fiets- en wandelroutes het buitenleven laten zien en leiden naar de kleine dorpen Harmelen, Zegveld, Kamerik en Oudewater (met de alom bekende Heksenwaag). 

Culturele tips: Stadsmuseum Woerden, voor de kunstliefhebbers verschillende galerieën en een kunstfestival in september, de haven met de Romeinse schepen, Annex Cinema en theater het Klooster. Woerden kent ook de wekelijkse streekmarkt met vanaf juni de authentieke kaasmarkt waar het ouderwetse handjeklap te zien is.

Voor culinaire belevenissen kun je o.a. terecht in de Havenstraat of op het gezellige Kerkplein met de terrasjes. Het stadshart van Woerden biedt ook genoeg voor de shopaholics onder ons: verrassende kledingboetiekjes, winkels met leuke cadeautjes, hippe woonaccessoires of andere hebbedingetjes en uiteraard ook de bekende ketens.

 

Voor meer informatie verwijzen wij je naar VVV Woerden.

Shoppen
Bezienswaardigheden