Maatregelen Corona Virus

Beste gast van Best Western City Hotel Woerden,

Welkom en bedankt voor het vertrouwen in ons hotel en onze medewerkers die toegewijd zijn om je een veilig thuis, weg van huis, te bieden.

Weet allereerst dat Best Western meer dan ooit gericht is op de gezondheid en veiligheid van onze gasten en onze medewerkers - jouw welzijn is onze topprioriteit. Hygiëne en netheid zijn nog nooit zo belangrijk voor ons geweest. Wij zijn van mening dat hotels nooit 'te schoon' kunnen zijn. 

Wij vragen al onze gasten 1,5 meter afstand van elkaar en van het personeel te houden. Bij bezoek aan ons hotel dient u direct bij binnenkomst bij de receptie uw Corona-toegangsbewijs (CTB) te laten zien. Heeft u een groen vinkje, dan verwelkomen wij u graag in ons hotel en kunt u naar uw kamer/zaal toe. Heeft u een rood vinkje, zijn wij helaas genoodzaakt u de toegang te weigeren. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site van de Rijksoverheid en/of Koninklijke Horeca Nederland

Best Western is een familie van hoteliers. Wij willen dat je weet dat wij echt om jou, je gezin en je gezondheid geven. Wij zijn een wereldwijde gemeenschap die om elkaar geeft. Wij staan klaar om je een veilig en schoon thuis weg van huis te bieden, aangezien "We Care Clean" de nieuwe standaard is.

Bedankt voor het voorrecht om ons hotel met jou te delen.

 

Namens ons hele team; blijf gezond en een warm welkom bij ons in het hotel!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Joris Strik

Manager

We Are Clean